ET samenwerking met CX Euro

Haal meer uit jouw ladingen met het platform van onze partner CX Euro

Zoals wij al eerder hebben gedeeld, zijn wij een samenwerking aan gegaan met CX Euro. Zij hebben het grootste vrachtuitwisselingssysteem in Engeland en nu zijn zij ook te vinden in Nederland. In deze blog neemt CX Euro het woord en geven zij meer uitleg over wie zij zijn en waarom zij interessant zijn voor alle transporteurs (groot en klein) met een EuropeTracker.

Wie is CX

CX Euro biedt sinds 2016 een eenvoudig platform voor de Europese koeriersmarkt. Het Britse moederbedrijf Transport Exchange Group is de marktleider in Engeland met meer dan 100.000 ladingen per maand. Deze ladingen worden onderling geplaatst en geaccepteerd door koeriers en transportbedrijven in heel Europa.

De integratie van EuropeTrack en CX Euro

Om gebruik te maken van het CX platform heb je een EuropeTracker nodig. Zo kan de locatie worden bepaald en kan de data worden gedeeld met het platform op zowel de desktop- als app-versie. Als klant van EuropeTrack kun je dus ook vrachten uitwisselen op het CX Euro platform, naast de bestaande diensten als de rittenregistratie

Behaal meer winst

Op dit moment rijdt gemiddeld 30% van de voertuigen binnen de transportsector zonder lading door Nederland. Aangezien je met de EuropeTracker door heel Europa live te volgen bent, kun je met het CX Euro platform ladingen aanbieden en ontvangen door heel Europa. Zo verdien je meer geld door vrachten aan te nemen, verlaag je het aantal lege kilometers en stoot jouw voertuig minder onnodige CO2 uit.

Bouw een netwerk op

Met meer dan 5500 leden door heel Europa, zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om onderling een samenwerking te beginnen en zo jouw netwerk nog verder uit te breiden. Door de EuropeTracker wordt alle data live op de kaart zichtbaar en kun je als gebruiker notificaties ontvangen over de zending en de aflevering. Als de lading is voltooid kan er een leveringsbewijs of POD toegevoegd worden. Ook kan er feedback worden achtergelaten, dit verhoogt de betrouwbaarheid van de koerier.

 

Benieuwd hoe jij meer uit jouw ladingen kunt halen? Probeer het CX Euro platform dan nu 3 maanden gratis.