Europetrack.eu

Voor duidelijke
kilometerregistratie

Tachograaf uitlezenRittenregistratieKilometerregistratieVrijblijvende offerte aanvragen

Kilometerregistratie

Voorkom onnodige administratie via onze gratis app

Kilometerregistratie voor iedere zakelijke rijder conform de eisen van de Belastingdienst

Voorkom onnodige administratie en zorg voor volledig automatische kilometerregistratie. Dat kunnen wij allemaal voor je organiseren. De Belastingdienst eist dat zakelijke rijders hun kilometerregistratie bijhouden. Dat hoeft natuurlijk alleen maar als je minder dan 500 kilometer privé per jaar rijdt. Wil je dit zo efficiënt mogelijk regelen? Zorg dan voor een automatisch systeem voor jouw kilometerregistratie. Dat kan al vanaf €5,95 per maand inclusief gratis applicatie voor jouw smartphone.

Ontvang direct een prijsopgave per e-mail

Snel

Razendsnel geïnstalleerd en meteen klaar voor gebruik. Vragen? Gegarandeerd binnen 24 uur antwoord. En vaak al binnen een paar uur.

Simpel

Geen omkijken meer naar een sluitende rittenregistratie. Zelfs de meest complexe rapportage is niet meer dan 5 muisklikken weg.

Scherp geprijsd

Voor een instapbedrag van slechts € 5,95 per maand heb je al een fiscaal sluitende rittenregistratie.

Volautomatische kilometerregistratie

Alle zorgen uit handen geven kan best eng zijn. Behalve als het gaat om jouw kilometerregistratie. Dat wil je natuurlijk het liefst niet zelf hoeven te doen. Daarom hebben wij een systeem voor je. Voor €5,95 per maand. Zo kun jij ervan uitgaan dat ons systeem voldoet aan de strenge eisen van de Belastingdienst.

Wat is een kilometerregistratiesysteem?

Een kilometerregistratiesysteem is een systeem gekoppeld aan een BlackBox in de auto. Deze BlackBox stuurt automatisch alle benodigde data door naar jouw persoonlijke online account, waar je 24 uur per dag kunt inloggen. Je kunt daar de kilometerregistratie inzien. Natuurlijk hoort daar ook een gratis app bij. Een back-up batterij en een intern geheugen zijn standaard, waardoor jouw data niet verloren gaat.

Kilometerregistratie volgens de Belastingdienst

De Belastingdienst is streng. En stelt een aantal eisen voor jouw kilometerregistratie. Als jij jouw kilometerregistratie op orde wilt hebben, denk dan aan de volgende punten:

 • Kenteken, merk en type auto;
 • Datum van de ritten;
 • Ritnummer per rit;
 • Begin- en eindlocatie per rit;
 • Begin- en eindkilometerstand per rit;
 • Aantal gereden kilometers, per rit en (sub)totalen;
 • Aard van de rit: zakelijk, privé of woon-werk;
 • Subtotalen en totalen per periode van de rapporten.

Als je deze gegevens bijhoudt, denk er dan aan dat je dit minimaal 5 jaar moet bewaren. Kies je voor een volautomatisch systeem? Vraag dan even naar de back-up. Zo weet je dat jouw data altijd veilig is.

Kilometerregistratie fiscus proof

De eisen die onze Belastingdienst stelt zijn flink. En om daaraan te voldoen, moet jij jouw kilometerregistratie op orde hebben. Bovenstaande punten moeten sowieso in jouw kilometerregistratie voorkomen. En zorg ervoor dat jouw data minimaal 7 jaar lang bewaard wordt, zodat je kunt terugkijken in de historie. Vergelijk ook altijd looptijden, eventuele aanschafkosten of verspreide kosten over de looptijd.

Kilometerregistratie GPS

Door middel van de GPS BlackBox in jouw voertuig, kun je onder andere de kilometerregistratie inzien. Dat kan zowel online als via de gratis applicatie voor de smartphone. Zo’n BlackBox kan vaak nog meer data verkrijgen: meestal kun je ook inzien wat de gewerkte tijden zijn, maar ook het rijgedrag van de bestuurder kun je inzien. Zo kun je kosten besparen, efficiënter te werk gaan en jouw dagen optimaal indelen. De kilometerregistratie BlackBox op basis van GPS is tot op de meter nauwkeurig en kun je gebruiken voor eventuele boete-administratie, maar natuurlijk ook voor geplande service-intervallen en gekoppelde leasecontracten. Zo weet je precies waar jij aan toe bent.

Kilometerregistratie ervaringen

Waar je op moet letten als je een systeem voor kilometerregistratie gaat aanschaffen? Dat is simpel. Let op de kosten. En de looptijd van het contract. Sommige contracten lopen 60 maanden, sommigen zijn maandelijks opzegbaar. Daarnaast betaal je bij de ene aanbieder een laag maandbedrag en een eenmalige investering voor de BlackBox en installatie. Sommige partijen zorgen ervoor dat je een vast maandbedrag betaalt, zonder eenmalige kosten. Leg alles naast elkaar en start de vergelijking. Lees daarnaast natuurlijk (onafhankelijke) reviews op bijvoorbeeld TrustPilot.

Voordelen kilometerregistratie

Wat zijn de voordelen van een volautomatisch systeem? Wij zetten dat graag voor je op een rijtje:

 • Voorkom administratieve rompslomp door een volautomatisch systeem;
 • Een interne accu om stroomverlies op te vangen; een intern geheugen is standaard om data op te vangen bij een storing;
 • Volautomatisch systeem. Zo voldoet jouw kilometerregistratie aan de eisen van de Belastingdienst;
 • Overal ter wereld kun jij bij jouw kilometerregistratie: zolang je een werkende internetverbinding hebt is niets een verrassing;
 • Snelle installatie op locatie door heel Nederland door eigen monteurs;

Gemakkelijk te downloaden naar Excel of PDF

Onze rapportages zijn online in te zien. Zelfs de meest uitgebreide rapporten zijn maar 5 muisklikken verwijderd van jouw scherm. Wil je deze rapportages downloaden voor eigen administratie? Of wil je ze delen met collega’s? Dat kan. Je kunt onze rapporten eenvoudig downloaden in Excel, HTML of CSV. Natuurlijk kun je dat omzetten naar PDF. Wil je dat wij je hierbij assisteren? Bel dan even met 070 – 22 111 22. Wij staan voor je klaar.

Kilometerregistratie gekoppeld met jouw tankpas

Je kunt jouw tankpas koppelen aan EuropeTrack, zodat jij niet alleen jouw kilometerregistratie op orde hebt, maar ook inzicht hebt in het gemiddelde verbruik per rit. Natuurlijk maken we een automatische calculatie voor je met de kosten per rit inclusief CO2-uitstoot. Zo kun je over een aantal jaar aantonen dat je verantwoord bezig bent.

Belastingdienst voorbeeld

Omdat de Belastingdienst strenge eisen stelt aan jouw kilometerregistratie, is het wel zo prettig om te zien hoe goede kilometerregistratie eruit ziet. En daarom hebben we een voorbeeld voor je gemaakt. Klik er even op zodat jij precies ziet wat je nodig hebt.

Rapportage fiscaal

Hoe werkt kilometerregistratie?

Kilometerregistratie wordt verplicht gesteld door de Belastingdienst wanneer je met een zakelijke auto niet meer dan 500 privé kilometers maakt per kalenderjaar. Zo’n kilometerregistratie gaat voornamelijk automatisch als je gekozen hebt voor een systeem, gekoppeld aan een BlackBox. Deze BlackBox registreert jouw gereden kilometers, waarna je een aard van de rit kunt aangeven (zakelijk, privé of woon/werk). De BlackBox wordt weggewerkt onder het dashboard van de auto. En we vertellen liever niet waar, zodat bij diefstal de unit ook lastig te vinden is.

Belastingdienst voorbeeld

Omdat de Belastingdienst strenge eisen stelt aan jouw kilometerregistratie, is het wel zo prettig om te zien hoe goede kilometerregistratie eruit ziet. En daarom hebben we een voorbeeld voor je gemaakt. Klik er even op zodat jij precies ziet wat je nodig hebt.

FAQ

Kilometerregistratie is het registreren van alle gereden kilometers, inclusief het bijbehorende karakter van deze kilometers. Kilometers registreer je om bijtelling te voorkomen, of om bepaalde kilometers door te belasten aan de werkgever/zaak.

Je kunt de kilometerregistratie handmatig bijhouden. Doe je dit voor de Belastingdienst en het voorkomen van bijtelling? Dan dien je je aan bepaalde voorwaarden te houden. Hou je de kilometerregistratie bij om de zakelijke kilometers door te belasten? Dan kun je dat doen zoals jij wenst.

Volautomatische kilometerregistratie start al vanaf €5,95 per maand, ongeacht het aantal kilometers dat je rijdt. Je kunt voor een volautomatisch systeem kiezen om onnodige administratie te voorkomen en om te zorgen dat je geen enkele rit mist.

De Belastingdienst stelt strenge eisen aan de kilometerregistratie. Zeker als je de kilometerregistratie gebruikt om bijtelling te voorkomen. De volgende punten zijn essentieel:

 • Merk en type voertuig inclusief kenteken;
 • Datum van de gereden kilometers;
 • Nummer van de rit;
 • Begin- en eindpunt van de gereden kilometers;
 • Begin- en eindstanden per rit;
 • Gereden aantal kilometers, per rit, (sub)totalen;
 • Zakelijk, privé of woon/werk.

In jouw auto wordt een BlackBox geïnstalleerd. Dat gebeurt bijna altijd op locatie naar wens. Ook bij een klus, klant of op kantoor. In zo’n BlackBox zit een GPS-chip, soms met een externe antenne om zoveel mogelijk bereik te pakken. Zo wordt de plaatsbepaling gedaan, en worden jouw kilometers online weergegeven.

Voordelen van het aanschaffen van een systeem voor kilometerregistratie zijn als volgt: je hebt geen administratieve rompslomp meer, je geeft jouw kilometerregistratie uit handen. Je hebt er zo geen omkijken meer naar. Verder kun je niets kwijtraken door een online back-up van minimaal 5 jaar. Terugkijken in de historie is dus geen probleem. Als je een werkende internetverbinding hebt, kun jij 24 uur per dag bij jouw kilometerregistratie. Natuurlijk wordt de BlackBox geïnstalleerd op locatie door heel Nederland door een eigen team van monteurs.