Monteur aan het werk

Een dag op pad met een van onze monteurs

Onze inbouwspecialisten rijden stad en land af om onze EuropeTrackers bij jullie op locatie  in te bouwen. Zijn jullie ook zo nieuwsgierig hoe zo’n werkweek eruit ziet? Een van onze specialisten vertelt over zijn werkzaamheden bij EuropeTrack.

Rust onderweg

Een van de meest voorkomende vragen is of mijn werk eenzaam is. Ik ben van mening dat dit niet zo is! Regelmatig spreek ik mijn collega’s van kantoor en ontmoet ik gedurende de dag de meest bijzondere mensen. Een van de leukste aspecten van mijn werk is dat de bestaande klanten onwijs aan het groeien zijn, waardoor ik vaker op dezelfde locaties terecht kom. Daarnaast is het heerlijk om af en toe de rust te pakken onderweg: eigen muziekje, zonnebril op en lekker cruisen door Nederland.

Afwisseling

Het werk als inbouwspecialist bij EuropeTrack is ontzettend afwisselend. Zo ben ik op maandag bijvoorbeeld in Groningen en op dinsdag juist weer in Brabant. Mijn collega’s van kantoor plannen alles zo efficiënt mogelijk, waardoor iedere dag nieuw is, vol met nieuwe klanten en andere locaties. Ik vind het prettig dat mijn dagen er zo efficiënt mogelijk ingepland worden: zo scheelt het in reistijd en heb ik meer tijd om te besteden aan klanten.

Samenwerking

De leukste werkdagen vind ik de dagen dat ik samen met een andere inbouwspecialist werk aan een grote of ingewikkelde klus. Regelmatig komt het voor dat we op eenzelfde locatie 40 voertuigen mogen voorzien van de EuropeTrackers. Het werkt een stuk prettiger en sneller als we dit met meerdere specialisten kunnen organiseren. Ook voor de klant werkt dit het beste: hoe sneller wij klaar zijn, des te eerder de klant weer onderweg kan zijn! Daarnaast kunnen we natuurlijk gezellig bijpraten en de nieuwste hardware bespreken.

 

Wij groeien op dit moment erg hard! Ben jij een inbouwspecialist? Kom dan ons team versterken! Solliciteer snel!