privé- zakelijk knop

Discipline is best lastig. Begrijpen wij ook. Daarom: de schakelaar voor in de auto, zodat je van te voren altijd kunt aangeven of je zakelijk of privé rijdt. Deze knop wordt in overleg met jou geïnstalleerd waar je dan ook wil. Een loos plekje in de auto, achter een kastje: niets is te gek voor onze monteurs.

Bijtelling

De privé/zakelijk-schakelaar is een extra hulpmiddel om ervoor te zorgen dat je de 500-kilometergrens niet overschrijdt. De Belastingdienst eist namelijk dat je per kalenderjaar maximaal 500 kilometer privé mag rijden, zonder bijtelling te betalen. Dan is het toch handig als je een eenvoudig te bedienen knop in de auto hebt waardoor je achteraf geen extra administratie hoeft te doen.

Rij je je auto privé? Dan kun je zakelijk de kilometers doorbelasten. Ook dan is het handig om een knop door ons te laten installeren, zodat je eenvoudig een overzicht kunt downloaden waarbij de ritten gespecificeerd zijn. Zullen we de schakelaar dan de declaratieknop noemen?

Standaard krijg je bij ons een online account waar je de rittenregistratie kunt terugvinden. Je kunt hier ook de aard van de rit digitaal schakelen, mocht je de schakelaar in de auto zijn vergeten. We zijn tenslotte allemaal mensen.

Privacy

Jij geeft ook om je privacy, toch? Wij ook om die van jou. We hebben speciaal voor jou een privacy-module ontwikkeld, waardoor de privé-ritten onderdrukt worden. Zo kunnen jouw collega’s niet zien wat je buiten werktijden uitspookt. Gaat niemand tenslotte wat aan.

Maatwerk

De privé/zakelijk-schakelaar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Ben je een koerier? Lees dan even verder. Sommige opdrachtgevers eisen namelijk een zogenaamde panic-button. Direct gekoppeld aan de juiste personen, waardoor snel ingegrepen kan worden bij eventueel vervelende situaties.

Privé Zakelijk Schakelaar