Voor duidelijke
rittenregistratie

Rittenregistratie: voorkom bijtelling en houd controle

Volg de voertuigen live

Je wilt op ieder moment op de hoogte zijn waar een auto uit het wagenpark zich bevindt. Verhoog de servicegraad en verbeter de planning.

Sluitende rittenregistratie

Met EuropeTrack kun je moeiteloos bijtelling voorkomen. Je hebt geen omkijken meer naar administratieve handelingen en de administratie is sluitend.

Bespaar

Op brandstof door inzicht in rijgedrag, uren, bijtelling en administratie. Al vanaf €5,95 per maand een fiscaal sluitende rittenregistratie!

Ontvang direct een prijsopgave per e-mail

  •   x 

Waarom EuropeTrack?

EuropeTrack biedt een rittenregistratiesysteem dat aan al deze wensen voldoet.

Als één van de eerste aanbieders in Nederland kan EuropeTrack jou bovendien voorzien van het certificaat dat is gekoppeld aan het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dit certificaat bevestigt dat de rittenadministratie sluitend is voor de Belastingdienst. Daarbij wordt rekening gehouden met privacy aspecten en goede opslag van jouw data.

  • Bespaar

    Al vanaf €5,95 per maand meer inzicht in het wagenpark.

  • Voorkom bijtelling

    Sluitende administratie zonder omkijken naar administratieve handelingen.

  • Gratis app

    Blijf ook via de smartphone op de hoogte van alle voertuigen.

“Voor het plannen, aansturen en verhogen van de productiviteit van onze medewerkers in de buitendienst. Of het nu voor installatie-, verkoop-, service- of andere werkzaamheden wordt gebruikt: EuropeTrack geeft ons grip op de weg!”

EuropeTrack biedt je behalve een sluitende kilometeradministratie prachtige rapportages en de mogelijkheid om de auto’s live te volgen met track-and-trace.

Het meest eenvoudige pakket is puur gericht op het voorkomen van bijtelling. De meest uitgebreide variant biedt rapportages van gewerkte uren, rijgedrag (snelheden, stationair draaien, parkeren), CO2 uitstoot en brandstofverbruik.

Het automatisch registreren van de ritten bespaart veel handmatig werk en geeft je veel overzicht over het wagenpark.

Meten = weten!

Wat zeggen onze klanten?

NIEUWS

bijtelling in 2019
Timo EuropeTrack
voorbereid de weg op
wagenpark verbeteren