Voor duidelijke
rittenregistratie

europetrack offerteVrijblijvende offerte aanvragen

Rittenregistratie

conform eisen Belastingdienst inclusief gratis app

Rittenregistratie voor ieder bedrijf, precies zoals de Belastingdienst het eist

Jouw administratie automatiseren is wat wij doen. Dat is wel zo makkelijk. De Belastingdienst verplicht zakelijke automobilisten om hun rittenregistratie bij te houden, mits je minder dan 500 kilometer privé rijdt. Rij je meer? Dan betaal je bijtelling voor het gehele kalenderjaar. Natuurlijk kun je alle ritten bijhouden op een papiertje. Dat kost veel tijd, mogelijkheid tot fouten en het is niet sluitend volgens de Belastingdienst. Daarom bieden wij je een systeem aan voor €5,95 per maand, inclusief Keurmerk.

Ontvang direct een prijsopgave per e-mail

Snel

Razendsnel geïnstalleerd en meteen klaar voor gebruik. Vragen? Gegarandeerd binnen 24 uur antwoord. En vaak al binnen een paar uur.

Simpel

Geen omkijken meer naar een sluitende rittenregistratie. Zelfs de meest complexe rapportage is niet meer dan 5 muisklikken weg.

Scherp geprijsd

Voor een instapbedrag van slechts € 5,95 per maand heb je al een fiscaal sluitende rittenregistratie met keurmerk.

Automatische rittenregistratie

Geen omkijken meer naar een sluitende rittenregistratie. Wij nemen alle zorgen uit handen. En het mooiste? Je kunt 24 uur per dag jouw rittenregistratie inzien. Op de computer, maar ook via de gratis applicatie voor jouw smartphone. Hoe we deze rittenregistratie verzorgen? Wij bouwen onze EuropeTracker in op locatie door heel Nederland. En daar zijn we vaak al binnen drie kwartier mee klaar. Uiteraard voeren we ook het Certificaat Keurmerk RitRegistratieSystemen, zodat jij weet dat ons systeem voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Voor slechts €5,95 per maand ben jij verzekerd van sluitende rittenregistratie.

Wat is een ritregistratiesysteem?

Een ritregistratiesysteem is een systeem met een BlackBox waardoor alle ritten, locaties, start- en eindpunten en kilometerstanden worden opgeslagen. Deze worden omgezet in duidelijke rapportages. Zodat jij online kunt inloggen en direct de rittenregistratie kunt overhandigen. Ons ritregistratiesysteem werkt in heel Europa, heeft een back-up batterij en een intern geheugen bij storingen. Zo gaat de data nooit verloren.

Rittenregistratie conform eisen Belastingdienst

De Belastingdienst stelt een aantal eisen om de rittenregistratie goed te kunnen keuren. De volgende punten moeten in iedere rittenregistratie verwerkt zijn:

 • Kenteken, merk en type auto;
 • Datum;
 • Ritnummer;
 • Start- en eindlocatie per rit;
 • Start- en eindkilometerstand per rit;
 • Aantal gereden kilometers;
 • Aard van de rit: zakelijk, privé of woon-werk verkeer;
 • Subtotalen en totalen per periode.

Deze gegevens kun je handmatig bijhouden op papier of op de computer. Dit kost meer tijd dan je denkt. Hierdoor kun je ook een volautomatisch systeem overwegen. Wat dat kost? Dat start al vanaf €5,95 per maand.

Rittenregistratie fiscus proof

De Belastingdienst is streng. En de eisen die worden gesteld aan de rapportages voor jou rittenregistratie moeten op orde zijn. Met Rapportage Fiscaal van EuropeTrack ben je verzekerd van een volautomatische rittenregistratie die op alle vlakken voldoet. Zo voorkom je bijtelling en heb je geen administratieve rompslomp.

Rittenregistratie GPS

Onze rittenregistratie zorgt er niet alleen voor dat jij de rittenregistratie op orde hebt, je kunt namelijk nog veel meer data inzien. Zo kun je ook gewerkte uren zien, vaak bezochte locaties opzoeken en de gemiddelde- en maximumsnelheden inkijken. Verder kun je met onze BlackBox ook live zien waar jouw voertuigen zijn. Zo voorkom je onnodige belkosten en kun je inspelen op veranderende omstandigheden. Deze gegevens worden verkregen via GPS, tot op de meter nauwkeurig.

Rittenregistratie ervaringen

Natuurlijk raden wij van EuropeTrack onze EuropeTrackers aan. Met bijbehorend abonnement, zodat je kiest wat je nodig hebt. Maar we snappen ook dat je ons niet gelijk wilt geloven. Daarom werken wij met onafhankelijke reviews op TrustPilot.com. (https://nl.trustpilot.com/review/www.europetrack.eu). Op deze manier kun je zien wat onze klanten over ons schrijven. En of jij je daarin ook kunt vinden.

Rittenregistratie voordelen

Wat zijn de voordelen van volautomatische rittenregistratie? Wij kennen alle ins en outs inmiddels. Maar we willen jou daar ook graag van overtuigen. Komt ‘ie:

 • Een volautomatisch systeem, zodat jij geen administratieve rompslomp meer hebt;
 • Een intern geheugen en een interne batterij voor eventuele storingen of stroomverlies: data gaat zo nooit verloren;
 • Voldoet aan de eisen van de Belastingdienst: zo profiteer jij van een sluitende rittenregistratie;
 • Een gebruiksvriendelijk systeem: overal te gebruiken met een werkende internetverbinding. Of via de gratis app op jouw telefoon;
 • Zelfs onze meest uitgebreide rapportages zijn slechts 5 klikken verwijderd van jouw scherm;
 • Razendsnelle helpdesk: wij beantwoorden al jouw vragen gegarandeerd binnen 24 uur. En vaak al eerder.

Gemakkelijk te downloaden naar Excel of PDF

Al onze rapporten zijn beschikbaar voor jou. Je kunt ze handmatig downloaden in bijvoorbeeld Excel, HTML of CSV. En vervolgens omzetten naar een PDF. Je kunt dit natuurlijk ook volledig automatiseren, waardoor je hier geen omkijken meer naar hebt. Wil je daar hulp bij? Bel ons dan via 070-22 111 22. Vinden we leuk.

Tankpas koppelen aan jouw rittenregistratie

Inmiddels koppelen we EuropeTrack met de meeste tankpasleveranciers. En zo kun jij in een oogopslag zien wat de kosten per rit zijn geweest, maar ook het gemiddelde verbruik. Je kunt zo een onderscheid maken tussen wisselende bestuurders, verschillende soorten voertuigen en merken. Al deze data is inzichtelijk via jouw online inlog.

Belastingdienst voorbeeld

De Belastingdienst is streng. En daarom zorgen wij altijd voor een keurige rittenregistratie conform eisen Belastingdienst. We begrijpen dat je dat het liefst ook wilt zien, en daarom hebben we een voorbeeld gemaakt voor je.

Rapportage fiscaal

Hoe werkt rittenregistratie?

Rittenregistratie is nodig wanneer je een zakelijke auto rijdt maar geen bijtelling betaalt. Zo kun je aantonen dat jij onder de 500 kilometer privé blijft. Deze rittenregistratie gaat volautomatisch aan de hand van een BlackBox. Deze unit wordt geïnstalleerd op een niet-zichtbare plek in de auto, zodat ook bij diefstal de auto terug te vinden is. Door de dataverbinding wordt jouw rittenregistratie automatisch doorgestuurd naar jouw eigen account. Je kunt daar 24 uur per dag zien wat er gebeurt met jouw voertuig(en). Vervolgens kun jij jouw rapportages downloaden, mailen en opslaan op de computer. Natuurlijk hebben wij een back-up van 7 jaar.