Europetrack.eu

Voor duidelijke
tachograaf downloads

Tachograaf uitlezenRittenregistratieKilometerregistratieVrijblijvende offerte aanvragen

Tachograaf uitlezen

Voorkom onnodige administratie via onze gratis app

Remote Tachograaf Download – conform Europese wetgeving

Remote tachograaf downloaden, precies zoals jij dat wilt. En conform de eisen van de Europese wet- en regelgeving.

Het automatiseren van jouw administratie is wat wij doen. Zo ook met het automatiseren van jouw tachograaf data. Zo hoef je nooit meer handmatig jouw .ddd bestanden te downloaden van jouw voertuigen of chauffeurs. Met EuropeTrack Tacho ben je verzekerd van een duidelijk overzicht, waar de data 7 jaar lang bewaard blijft.

Ontvang direct een prijsopgave per e-mail

Snel

Razendsnel geïnstalleerd en meteen klaar voor gebruik. Vragen? Gegarandeerd binnen 24 uur antwoord. En vaak al binnen een paar uur.

Simpel

Geen omkijken meer naar een sluitende rittenregistratie. Zelfs de meest complexe rapportage is niet meer dan 5 muisklikken weg.

Scherp geprijsd

Voor een instapbedrag van slechts € 5,95 per maand heb je al een fiscaal sluitende rittenregistratie.

Wat is een tachograaf?

Een tachograaf uitlezen is verplicht gesteld vanuit de overheid. Verschillende gegevens worden opgeslagen en gemonitord in dit apparaat: reisafstanden, snelheden, rust- en rijtijden en weekendrust. Zo’n apparaat, de tachograaf, zit gemonteerd in goederenvoertuigen, zoals vrachtwagens. Deze gegevens en andere activiteiten van chauffeurs worden bijgehouden door middel van een persoonlijke pas van de chauffeur. De chauffeur plaatst de kaart en geeft handmatig een aantal details in, zoals rust/rijtijd, maar ook het land van de activiteiten.

De tachograaf is tegenwoordig voornamelijk digitaal. En dat betekent dat het downloaden van de data gemakkelijk kan via een internetverbinding. Je kunt er ook voor kiezen om handmatig alle data te downloaden, maar dat kost veel tijd. Wil je meer informatie over het automatisch downloaden van jouw tachograaf bestanden?

Voor wie is het uitlezen van een tachograaf verplicht?

Iedereen die gebruik maakt van voertuigen met een tachograafplicht, moet deze data downloaden. De data van de tachograaf moet eens in de 90 dagen gedownload worden. Dit kun je natuurlijk ook vaker doen, om minder risico te lopen. De bestuurdersdata (bestuurderskaart) moet minimaal eens per 28 dagen gedownload worden. Ook dit mag je natuurlijk vaker doen. Met EuropeTrack Tacho ben je ervan verzekerd dat de downloads op tijd gebeuren, zelfs vaker dan noodzakelijk.

Wat kan ik uitlezen uit een tachograaf?

Met een digitale tachograaf kun je behoorlijk veel data inzien. Zo krijg je inzicht in snelheden, remacties, maar ook de rust- en rijtijden van jouw chauffeurs. Houden ze zich netjes aan de weekendrust? Met EuropeTrack Tacho heb je daar direct inzicht in. Mochten er overtredingen plaatsvinden, krijg je van ons direct een notificatie waar je op moet letten en waar je de chauffeurs op kunt aanspreken. Uiteraard wordt alle data uitgelezen en geanalyseerd volgens de wet- en regelgeving in Europa.

De voordelen van automatische tachograaf download

Met EuropeTrack Tacho hoef je nooit meer handmatig jouw .ddd bestanden te downloaden. En dat scheelt behoorlijk veel tijd. Heb je al software waar jij jouw data analyseert? Geen probleem. Je krijgt van ons de .ddd downloads die je kunt importeren in andere systemen. Wil je gebruik maken van onze speciale analyse-tool? Dan kun jij 24 uur per dag inzien of jouw data compleet is, wat de overtredingen van de chauffeurs zijn en of alle data klopt voor de wet- en regelgeving. Jouw data is veilig en wordt 7 jaar voor je bewaard.

Wil je historische .ddd downloads toevoegen aan onze analyse-tool? Ook dat is in een handomdraai gebeurd. Je kunt handmatig de historische downloads uploaden, zodat wij ook deze data kunnen analyseren. Zo heb jij alle data direct beschikbaar.

Wil je meer weten over het automatisch downloaden van jouw tachograaf bestanden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Of bel ons via +31 (0) 70 22 111 22. Mailen kan natuurlijk naar sales@europetrack.eu.

tachograaf app gratis