Timo EuropeTrack

Een kijkje in de saleswereld van Timo

Regelmatig stelt een van onze medewerkers zich voor en deze keer is de beurt aan Timo. Hij is altijd in de weer voor de beste oplossing voor iedereen. Lees snel verder om erachter te komen wat hij zo leuk vindt aan zijn werk en wat hem motiveert om altijd beter te worden.

Een bezige bij

Nieuwe mensen leren kennen, alle hoeken en gaten van Nederland ontdekken en de beste oplossingen voor elkaar vinden. Dat omvat ongeveer al mijn werkzaamheden bij EuropeTrack. Maar wie ben ik? Al sinds klein af aan ben ik autoliefhebber pur-sang. De meeste weetjes, nieuwtjes en updates volg ik op de voet in de automotive-branche. Regelmatig bezoek ik de grootste autobeurzen in Europa en speculeer ik altijd over eventuele mogelijkheden om zelf (ooit) te gaan rijden.

Samen op zoek naar de beste oplossing

Bij EuropeTrack zijn we continu bezig met innovaties en de nieuwste ontwikkelingen wat betreft voertuigen: dit maakt een groot deel van mijn werk zo ontzettend leuk. Soms kom ik in contact met mede-autogekken, waarbij we samen opzoek gaan naar de beste oplossingen voor het wagenpark. Door de vele connecties in de automotive-industrie kun je elkaar vaak verder helpen dan alleen het plaatsen van de EuropeTrackers. Het gaat er immers niet om wat je kan, maar wie je kent.

Dagelijks rijd ik stad en land af om relaties te onderhouden en prospects te overtuigen van onze kwaliteiten, waardoor de volgende hobby direct aansluit: autorijden. Heerlijk ontspannen, genieten van de omgeving en natuurlijk onderweg zo productief mogelijk bezig te zijn.

De weg naar succes

Drie jaar geleden kwam ik binnen bij EuropeTrack als een student met een energieke bijbaan. Inmiddels zijn we iets volwassener geworden, maar krijg ik nog steeds onwijs veel energie van alle gesprekken met klanten, prospects en collega’s.

Daarom wil ik niet alleen de bestaande relaties bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen drie jaar, maar ook de potentiële klanten welkom heten. Wil je ook samen sparren voor de beste mogelijkheden voor jullie wagenpark? Laten we dan eens om de tafel gaan zitten!

Timo Klinge

+ 31 (0) 6 36 02 61 41

timo@europetrack.eu